Συνεργασίες

Η σπουδαιότερη συνεργασία μας είναι… εσύ!

Η Unicert βρίσκεται στο επίκεντρο ενός εκτεταμένου εθνικού και διεθνούς δικτύου δεκάδων εκπαιδευτικών και επαγγελματικών ευκαιριών. Μέσα από μοναδικές συνεργασίες, έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τη συνέχιση των σπουδών σου σε Πανεπιστημιακό Επίπεδο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό ή να ξεκινήσεις τη δική σου καριέρα στον κλάδο της επιλογής σου.

Πανεπιστήμια, πολυεθνικές εταιρείες και αναγνωρισμένοι Οργανισμοί βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με το Unicert IEK και τον Όμιλο Unicert, προωθώντας την επιχειρηματικότητα, την εκπαίδευση και την κοινωνική ανάπτυξη.

Η συνεργασία μας με τον Action 24 εξασφαλίζει στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα να συνεργαστούν με κορυφαίους επαγγελματίες τους χώρου!

Με studios σε Αθήνα, Αχαΐα και Ηλεία και με παρουσία σε Πάτρα – Πύργο – Ζάκυνθο, το ΙΟΝΙΟΝ FM είναι από τα λίγα ραδιόφωνα της Ελλάδας με τόσο μεγάλη εμβέλεια. Το πρόγραμμα του είναι δομημένο έτσι ώστε να απευθύνεται σε ηλικίες 18 έως 54 ετών, ανώτερης – ανώτατης κοινωνικοοικονομικής τάξης και μόρφωσης.

H AEGEO SPAS παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, κυρίως πελατο – κεντρικές που ικανοποιούν τόσο τον συνεργάτη της όσο και τον τελικό καταναλωτή. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στην κατασκευή ενός νέου κέντρου ευεξίας όσο και για τη διαχείριση ενός ήδη υπάρχοντος spa ξενοδοχείου..

Συνεργασία με την Aegeo Spas για την πρακτική άσκηση των σπουδαστών.

Ο τομέας Τουρισμού του UNICERT ΙΕΚ εξασφάλισε την συνεργασία με  την Segafredo Zanetti, κορυφαία εταιρεία καφέ στις διεθνείς αγορές.

Η Segafredo Zanetti είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον καφέ espresso στην Ιταλία καθώς και σε όλο τον κόσμο, διαδίδοντας  την γεύση και την προετοιμασία ενός πραγματικού Ιταλικού Espresso.

Η Milani Cosmetics στοχεύει στην ομορφιά των γυναικών σε όλο τον κόσμο χάρη στην ομάδα έρευνας και ανάπτυξης που συνεχίζει να επεκτείνει τη γραμμή με πρωτοποριακά προϊόντα. Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Milani Cosmetics έχει δημιουργήσει ανώτερα καλλυντικά που δημιουργούν ένα όνομα στις βιομηχανίες ομορφιάς σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία μας με τη Yellow Rose Professional Cosmetics εξασφαλίζει στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν με κορυφαίας ποιότητας επαγγελματικά καλλυντικά και να λάβουν μέρος σε πλήθος εκπαιδευτικών βιωματικών σεμιναρίων!

Εκπαίδευση σε  Professional make up – hair stylist – βλεφαρίδες-φρύδια exte microblading

Μάθε περισσότερα!

Επιθυμώ η Unicertiek να χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας μου για να με ενημερώνει σχετικά με εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις.

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις:

sms tel e-mail

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Έχω διαβάσει, κατανοώ και αποδέχομαι τους όρους χρήσης του ιστότοπου. Και δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι άνω των 18 ετών ή ότι βρίσκομαι υπό την εποπτεία γονέα ή κηδεμόνα ή επιτρόπου.

Όροι χρήσης