Καλωσόρισμα

Η  πλοήγησή σου στη σελίδα της σχολής υποδηλώνει πιθανά ότι βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για τη ζωή σου – αυτό της επιλογής των σπουδών σου. Βρίσκεσαι στην κρίσιμη καμπή της λήψης μιας απόφασης, που θα σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή.

Στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Ομίλου Unicert έχουμε πλήρη συναίσθηση της αποστολής μας ως σχολής, που δεν αφορά στα τυπικά όρια μίας οικονομικής σχέσης. Αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας ως ενός μεγάλου συμμάχου σου ακαδημαϊκή και επαγγελματική σου μάχη. Ευελπιστούμε να είμαστε το σημείο αναφοράς στην αυριανή επαγγελματική και κοινωνική σου καταξίωση κι εσύ ένα μοναδικό σύμβολο της επιτυχίας μας.

Ένα υποστηρικτικό πλέγμα θα είναι καθ΄ όλη τη διάρκεια των σπουδών σου στη διάθεσή σου: προσωπικός σύμβουλος, σύγχρονες εγκαταστάσεις, πρωτοποριακά εργαστήρια, καθηγητές πανεπιστημιακού επιπέδου, στοχευμένες συνεργασίες ουσίας, σεμινάρια ειδίκευσης και πάνω απ΄όλα μια διεθνή διάσταση, που μόνο στη Unicert θα βρεις. Αλλά και μετά τις σπουδές σου θα είμαστε δίπλα σου για τη συνέχιση της διαρκούς προσωπικής σου εξέλιξης, μέσω του International Career Office.

Βάλε λοιπόν ένα στοίχημα με τον εαυτό σου: πίστεψε σε σένα και επένδυσε στην επιστήμη και την τέχνη που θα επιλέξεις για τη ζωή σου. Χωρίς δισταγμούς, χωρίς προκαταλήψεις. Στην πορεία αυτή θα είμαστε δίπλα σου: θα σου δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό στίβο και να στοχεύσεις στην κορυφή.

Μη διστάσεις λοιπόν να βάλεις τους πιο υψηλούς στόχους. Πίστεψε στον εαυτό σου. Έλα μαζί μας και σπάσε τα όρια!

Το Ακαδημαϊκό Συμβούλιο

Μάθε περισσότερα!

Επιθυμώ η Unicertiek να χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας μου για να με ενημερώνει σχετικά με εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις.

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις:

sms tel e-mail

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Έχω διαβάσει, κατανοώ και αποδέχομαι τους όρους χρήσης του ιστότοπου. Και δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι άνω των 18 ετών ή ότι βρίσκομαι υπό την εποπτεία γονέα ή κηδεμόνα ή επιτρόπου.

Όροι χρήσης