Επαγγελματική Αποκατάσταση

Γραφείο σταδιοδρομίας

Ο Οργανισμός μέσα από μία επιτυχημένη πορεία στον τομέα της εκπαίδευσης και των επιτυχημένων συνεργασιών με εταιρείες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, δίνει ιδιαίτερη σημασία και δημιουργεί δρόμους για την άμεση ένταξη των σπουδαστών στην αγορά εργασίας.

  • Αναπτύσσει συνεργασίες με την βιομηχανία και επιχειρήσεις που το αντικείμενο τους έχει άμεσο ενδιαφέρον για τους αποφοίτους του ΙΕΚ

  • Τηρεί αρχείο με στοιχεία επιχειρήσεων

  • Πληροφορεί μέσω της αποστολής μαζικών μηνυμάτων προς τους σπουδαστές, ιστοσελίδας και ενημερωτικών εκδηλώσεων για θέματα υποτροφιών, επιμόρφωσης, συμβουλευτικής, προοπτικής απασχόλησης των σπουδαστών / αποφοίτων

  • Διοργανώνει ημερίδες-εκδηλώσεις, ημέρες καριέρας

  • Πραγματοποιεί σεμινάρια ομαδικής συμβουλευτικής

  • Στηρίζει τους νέους αποφοίτους που διερευνούν την προοπτική της αυτοαπασχόλησης, παρέχοντας πληροφορίες που αφορούν την προετοιμασία μίας επιχειρηματικής απόφασης και τη σύσταση και αδειοδότηση νέων μικρών επιχειρήσεων και ενημερώνει για τα τρέχοντα προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης

Πρακτική και επαγγελματική αποκατάσταση

Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες ενός σπουδαστή είναι η πρακτική άσκηση και το πώς θα βοηθήσει η σχολή στην επαγγελματική αποκατάστασή του.

Αντιλαμβανόμαστε την ψυχολογική πίεση των σπουδαστών μας από την επαγγελματική ανασφάλεια και είμαστε κοντά τους τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας των σπουδών τους.

Γνωρίζουμε ότι η πρακτική άσκηση έχει καθοριστική σημασία για τη μελλοντική σταδιοδρομία των σπουδαστών μας καθώς τους φέρνει σε άμεση επαφή με τον εργασιακό χώρο, συνδέοντας έτσι την εκπαίδευση με τους παραγωγικούς φορείς.

Για το λόγο αυτό εξασφαλίζουμε την καλύτερη εμπειρία πρακτικής άσκησης αλλά και την ταχύτερα δυνατή εύρεση εργασίας στην ειδικότητα του καθενός

Μάθε περισσότερα!

Επιθυμώ η Unicertiek να χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας μου για να με ενημερώνει σχετικά με εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις.

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις:

sms tel e-mail

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Έχω διαβάσει, κατανοώ και αποδέχομαι τους όρους χρήσης του ιστότοπου. Και δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι άνω των 18 ετών ή ότι βρίσκομαι υπό την εποπτεία γονέα ή κηδεμόνα ή επιτρόπου.

Όροι χρήσης