Διεθνής φιλοσοφία

Οι απόφοιτοι της Unicert δεν γνωρίζουν γεωγραφικά όρια!

Στη Unicert πιστεύουμε στη διάκριση των σπουδαστών μας σε όλο τον κόσμο. Για το λόγο αυτό χτίζουμε μεθοδικά συνεργασίες και στις πέντε Ηπείρους, τόσο με εκπαιδευτικούς φορείς, όσο και με καταξιωμένα επαγγελματικά περιβάλλοντα, προκειμένου οι απόφοιτοί μας να διακρίνονται χωρίς γεωγραφικά όρια.

  • Στους κορυφαίους σπουδαστές κάθε κλάδου καλύπτουμε τα δίδακτρα για την παρακολούθηση πανεπιστημιακής βαθμίδας, distance short course του φημισμένου Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

  • Έχουμε υιοθετήσει το Φιλανδικό σύστημα ανάπτυξης, με βιωματική μάθηση και κατάρτιση, δίνοντας μία μοναδική διάσταση στο πρόγραμμα σπουδών (δράσεις επαγγελματικής προσομοίωσης, διαδραστικά εργαστήρια, προαιρετικά mock exams κ.ά.)

  • Κάθε σπουδαστής έχει πρόσβαση στο International Career Office, για ευκαιρίες καριέρας στην Ευρώπη και όλο τον Κόσμο.

  • Οργανώνουμε Διεθνείς ημέρες καριέρας, με την παρουσία κορυφαίων πολυεθνικών εταιρειών.

  • Παρέχουμε δωρέαν πιστοποίηση Αγγλικών, επιπλέον διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις στο αντικείμενο σπουδών και ξενόγλωσση συστατική επιστολή.

  • Υποστηρίζουμε τη συνέχιση των σπουδών στο εξωτερικό, με διεκδίκηση απευθείας κατάταξης στο τελευταίο έτος πτυχίου Bachelor στη Μεγάλη Βρετανία.

Μάθε περισσότερα!

Επιθυμώ η Unicertiek να χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας μου για να με ενημερώνει σχετικά με εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις.

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις:

sms tel e-mail

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Έχω διαβάσει, κατανοώ και αποδέχομαι τους όρους χρήσης του ιστότοπου. Και δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι άνω των 18 ετών ή ότι βρίσκομαι υπό την εποπτεία γονέα ή κηδεμόνα ή επιτρόπου.

Όροι χρήσης