Project Description

Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών

Ως Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που έχεις αποκτήσει κατά την κατάρτιση σου, διαθέτεις τις απαιτούμενες τεχνικές, γνώσεις, ανθρώπινες και επιχειρησιακές δεξιότητες για τη γραμματειακή υποστήριξη μιας επιχείρησης, βιομηχανίας, φορέα ή οργανισμού προκειμένου αυτοί να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Στη Unicert σπάμε τα όρια!

Με ειδικότητα του Γραμματέα Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών αποκτάς μία μοναδική διάσταση  μεταξύ γνώσεων και επαγγελματικής ζωής που σου προσφέρει η σχολή σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, αφού:

 • Κορυφαίοι καθηγητές, επαγγελματίες – στελέχη σου μεταδίδουν τις πλέον σύγχρονες γνώσεις οργάνωσης και επικοινωνίας προκειμένου να ξεκινήσεις μία λαμπρή καριέρα στον χώρο της Γραμματειακής Υποστήριξης .
 • Αναπτύσσεις τις προσωπικές σου δεξιότητες, τα γνωστά «soft skills», μέσα από στοχευμένες δραστηριότητες , projects  και case studies .
 • Μαθαίνεις να εργάζεσαι ομαδικά, μεθοδικά και αποτελεσματικά, χάρη και στην ολιστική προσέγγιση της διαχείρισης χρόνου της σχολής.
 • Σπουδάζεις με τα πλέον σύγχρονα εποπτικά μέσα, με διαδραστική μάθηση και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας (brainstorming, καταιγισμό ιδεών κλπ).
 • Εξειδικεύεσαι με σεμινάρια ειδίκευσης, case studies και ομαδικά projects, σε πραγματικά αντικείμενα εργασίας .
 • Βεβαίωση Κατάρτισης, με το κύρος του Unicert IEK
 • Κρατικό Δίπλωμα στην ειδικότητα, με αναγνώριση από τον ΑΣΕΠ (μοριοδότηση 150 μονάδων για διορισμό του στο Δημόσιο – Π.Δ. 50/27-2/2001, ΦΕΚ 39τ. Α΄/5-3-2001).
 • Το Δίπλωμα από τις σπουδές στο Unicert ΙΕΚ είναι αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, κατατασσόμενο μάλιστα στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων, ως Δίπλωμα επιπέδου 5 (παρ. 1 του άρθρου 25 του ν. 4186/2013 (Α΄ 193), όπως τροποποιήθηκε από το ν. 4283/2014, σύμφωνα με το ΦΕΚ 189, άρθρο 12).
 • Δωρεάν Πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας Pearson, με αναγνώριση ΑΣΕΠ
 • Δωρέαν Πιστοποίηση Πληροφορικής Unicert, με αναγνώριση από τον ΑΣΕΠ
 • Δωρεάν Πιστοποίηση Εξειδίκευσης στην ειδικότητα «Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών» από αναγνωρισμένο βρετανικό φορέα – διαβατήριο για την Ευρώπη και όλο τον Κόσμο
 • Δωρεάν Πιστοποίηση Επαγγελματικής Ειδικότητας σε συναφές αντικείμενο, με το κύρος του ΕΣΥΔ – Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης
 • Eπαγγελματικά σεμινάρια για περαιτέρω γνώση στο αντικείμενο της επιλογής σου

Unicert Plus! Και με ένα επιπλέον έτος – προαιρετικά και δωρεάν μπορείς να αποκτήσεις και δεύτερο κρατικό δίπλωμα σε παρερμφερή ειδικότητα!

Ο/Η «Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών» με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που έχει αποκτήσει κατά την κατάρτιση του, διαθέτει τις απαιτούμενες τεχνικές, γνώσεις, ανθρώπινες και επιχειρησιακές δεξιότητες για τη γραμματειακή υποστήριξη μιας επιχείρησης, βιομηχανίας, φορέα ή οργανισμού προκειμένου αυτοί να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

1ο Εξάμηνο 2ο Εξάμηνο 3ο Εξάμηνο 4ο Εξάμηνο
ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Ι ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΔΙΚΑΙΟ Ι ΔΙΚΑΙΟ ΙΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ Ι ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΙΙ ΦΟΡΟΛ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ι ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ (Η/Υ)
MARKETING ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ο/Η «Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών» μπορεί να απασχοληθεί σε κάθε είδους επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιουκαι ευρύτερου Τομέα.Ως απόφοιτος μας θα είσαι σε θέση να κάνεις σωστή χρήση όλων των μηχανών γραφείο, να συστάσεις, να δαχτυλογραφείς και να διεκπεραιώνεις τόσο την εισερχόμενη όσο την εξερχόμενη ελληνική και ξένη αλληλογραφία, εκθέσεις, αναφορές και κάθε είδους έντυπα.Θα μπορείς να ταξινομήσεις και να αρχειοθετείς εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα καθώς και να χειρίζεσαι τις δημόσιες σχέσεις της επιχείρησης.Τελειώνοντας τις σπουδές σου θα μπορείς να αναλάβεις την οργάνωση και την διεκπεραίωση ταξιδιών, συναντήσεων, συνεντεύξεων ανώτερων στελεχών καθώς και να παρακολουθείς το ημερολόγιο των καθημερινών δραστηριοτήτων των στελεχών.Ειδικότερα μπορεί να εργαστεί σε: -Ιατρεία -Διαγνωστικά κέντρα-Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και λοιπούς εκπαιδευτικούς φορείς-Εμπορικές επιχειρήσεις-Βιομηχανικές και Βιοτεχνικές Επιχειρήσεις-Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών-Ναυτιλιακές, Ξενοδοχειακές & Τουριστικές Επιχειρήσεις-Εταιρείες Συμβουλευτικών Υπηρεσιών-Τράπεζες, Δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς-Μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς-Διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες δημοσίων σχέσεων, ερευνών αγοράς και δημοσκοπήσεων-Εφημερίδες και περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση.

Trulli
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι οικονομολόγος απόφοιτος ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακά στο ασφαλιστικό marketing.
Διετέλεσε στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων ως διευθυντής Πωλήσεων/Marketing και Διοίκησης Προσωπικού.
Από το 2004 συνεργάζεται με εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων στην οργάνωση και εκπαίδευση προσωπικού.
Δραστηριοποιείται επίσης στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης ως εισηγητής επιχειρησιακών σεμιναρίων και καθηγητής σε ΙΕΚ και ιδιωτικά κολλέγια.

Trulli
Ο Χαράλαμπος Φράγκος σπούδασε Πληροφορική στο City University.
Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Management Business Administration και στο Management Information Systems και έχει τίτλο PhD στην ειδικότητα Cryptography Systems.
Έχει αποκτήσει πολλαπλές πιστοποιήσεις μεταξύ άλλων CCNA – CCNP – MCSA.
Διδάσκει στους τομείς Πληροφορικής & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Unicert ΙΕΚ και συνεργάζεται με εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων ως εισηγητής.
Έχει συνεργαστεί με Δημόσιες και Ιδιωτικές επιχειρήσεις ως project manager σε έργα πληροφορικής.

Μάθε περισσότερα!

Επιθυμώ η Unicertiek να χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας μου για να με ενημερώνει σχετικά με εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις.

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις:

sms tel e-mail

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Έχω διαβάσει, κατανοώ και αποδέχομαι τους όρους χρήσης του ιστότοπου. Και δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι άνω των 18 ετών ή ότι βρίσκομαι υπό την εποπτεία γονέα ή κηδεμόνα ή επιτρόπου.

Όροι χρήσης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ